CAMPLIFE.bg
CAMPLIFE.bg

Общи условия

Посочените условия са валидни при резервиране на хотелско настаняване и закупуване на подаръчни ваучери през централната резервационна платформа на „CAMPLIFE.“ – www.camplife.bg . В случай, че са налични промоционални цени е възможно да бъдат валидни допълнителни условия за плащане и политика за анулации, като те са неразделна част от описанието на конкретната оферта. Предлаганите цени на ваканционно настаняване са валидни единствено и само в момента на вашето посещение в секцията за „Резервации“. Те подлежат на промяна и са зависими от заетостта на конкретния хотел. „CAMPLIFE.“ си запазва правото да откаже постъпила, потвърдена и платена резервация в случай на непредвидена ситуация.

Цени

Цените на хотелско настаняване подлежат на промяна във всеки един момент и могат да бъдат повлияни от заетостта на хотела и търсенето в различните периоди от годината. Всички цени за хотелско настаняване в резервационната платформа включват ДДС. Цената за Вашия престой е гарантирана след завършване на резервационния процес и получаване на потвърждение с номер на резервация и предплащане. "CAMPLIFE" си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация, в случай на установена злоупотреба. Избраната от Вас крайна цена е на нощувка / и /или престои и за конкретното помещение, с включена такса услуги 4,5%. В случай, че по времето на Вашия престой използвате допълнителни услуги, които не са посочени в описанието на избрания тип стая и оферта /консумация в заведения, паркинг, минибар и др. /, то следва те да бъдат заплатени на място в хотела. Промоционалните цени за хотелско настаняване не могат да бъдат комбинирани с други актуални оферти или отстъпки. Цените не включват комисион за туроператори или други лица.

Плащане

Резервацията Ви се счита за потвърдена след заплащане на изискуемия депозит, посочен в резервационната форма на платформата или съответната оферта. Резервацията може да бъде платена с кредитна или дебитна карта.

 

Анулиране

Анулация на резервацията без неустойка е възможна до 7 дни от датата на резервиране и минимум 20 дни преди настаняване, освен ако не е посочено друго в офертата. След изтичането на този срок в случай на анулация, гостът дължи неустойка в размера на стойността на първата нощувка.

При неявяване по съответна резервация неустойката е в размер на цялата предплатена сума, освен ако не е уговорено друго. Възстановяването на суми по резервации, платени с карта, се извършва само по картата, с която е било извършено плащането.

Защита на личните данни

“CAMPLIFE" се явява администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и обработва личните данни на Потребителя за изпълнение на своите задължения във връзка с извършената от Потребителя резервация. Политиката за защита на личните данни на Политика за защита на личните данни.

урежда вида на информация, която се събира от Потребителите, начина на нейното събиране и целите на нейното използване. Предоставените лични данни са напълно защитени и се използват с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребностите на Потребителите и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване. Без личните данни на потребителите интернет резервационната система не би могла да се използва за извършване на резервации. "CAMPLIFE"не предоставя името и е-майл адреса, който потребителят е посочил при извършване на резервацията, на трети лица с цел изпращане на търговска информация.

Your Travel Journey Starts Here

Sign up and we'll send the best deals to you